Ulusoy; Bölge gelecekte hak ettiği yeri bulacaktır

Ulusoy; Bölge gelecekte hak ettiği yeri bulacaktır

Ulusoy; Bölge gelecekte hak ettiği yeri bulacaktır

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy; TÜRSAB ve Aksaray Valiliği işbirliğinde düzenlenen ?Kapadokya´nın incisi Aksaray´ konulu tanıtım toplantısı için Aksaray´a geldi. Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Aksaray´ın Güzelyurt İlçesinde tarihi Gelveri konakları ile otel hizmeti veren Ihlara Konaklarını gezen Ulusoy, Aksaray´ın yaşanan medeniyetler bakımından kültürel varlıkların en üst seviyede olduğu insan sevgisinin, doğanın mükemmel olduğu bir bölge olduğunu söyledi.

TÜRSAB´ın Aksaray ve Karaman´da bir dizi çalışma yapacağını ifade eden Ulusoy,  Aksaray´ın tarihi ve kültürel varlıklar bakımından zenginliğine dikkat çekerek. ? Bölgenin gelişime ve tanıtıma ihtiyacı var. Bizde tanıtmaya çalışıyoruz. TÜRSAB olarak çok deneyimli arkadaşlarımız bu bölgeye getirdim. Aksaray ve Karamanda çalışmalar yapacak. Kendi vatandaşlarımıza bu bölgenin güzelliklerini yiyeceğini içeceğini anlatmak, balon seyrini seyrettirmek içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnanıyorum ki bu bölge gelecekte hak ettiği yeri bulacaktır.? dedi.

Ulusoy Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Güzelyurt Kaymakanı Yakup Güven, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ile gezdiği Güzelyurt İlçesini çok beğendiğini, bölgenin turistlerin özellikle yabancı turistlerin aradığı doğal güzelliklere sahip olduğunu belirtti.

Gelveri Konakları, Cami kiliseyi gezerek incelemelerde bulunan Ulusoy en kısa zamanda daha detaylı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Güzelyurt ve Aksaray´ı yeniden ziyaret edeceğini söyledi.

 

 

 



İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu