Uçuş Okulu İçin Ankara'da Temaslar Sürüyor

Uçuş Okulu İçin Ankara

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu önderliğinde, Aksaray Ticaret Borsası ve Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkan Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş bir zamanlar atıl olan 75. Yüzyıl Havalimanının Uçuş Okulu ve Havalimanı olarak hizmet vermesi için hazırlanan proje detayları ve içeriği ile alakalı Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlük binasında yapılan istişare toplantısında bir araya geldi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Aksaray´ın Yetiştirdiği Bürokratlarımızdan Yargıtay Üyesi Yılmaz Karaboduk, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Doç. Dr. Haydar Ateş ve Türk Hava Kurumu Yapı İşleri Teknik Müdürü Şenol Bayır katıldı.

Toplantıda Aksaray´a kurulacak olan uçuş okulu ve havalimanı için yapılması gereken çalışmaları ve proje detaylarını içeren dosyalar hazırlanarak Türk Hava Kurumu Yapı İşleri Teknik Müdürü Şenol Bayır´a teslim edildi. Proje üzerinde istişarelerde bulunan heyet yakın zamanda gerekli çalışmaların tamamlanarak hedefe ulaşılacağı bildirildi.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek