Tarih: 06.04.2016 17:48

Üç Ayda Trafik Ekipleri Çok Güzel İşler yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 

 

   Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. İlimizde Trafik güvenliğinin sağlanabilmesi, vatandaşlarımızın güvenli bir ortamda bulanabilmeleri için ekiplerimizce ana arterler üzerinde özellikle modifiyeli araçlar ve motosiklet sürücüleri üzerinde denetimler yapılmaktadır. Trafik kazalarının önüne geçebilmek, kaza sonucu can ve mal kaybını en aza indirebilmek için araç sürücülerinin trafik kurallarına uymasına yönelik Emniyet Kemeri ve Araç Kullanırken Cep Telefonu kullanılmasına yönelik denetimler yapılmakta ve denetim esnasında sürücülere ?Emniyet Kemerinin Önemi? hakkında eğitici bilgiler verilmektedir.

Ayrıca çocuklarımızın okullara daha güvenli gidip gelmeleri için Okul önlerinde ve ana  caddeler üzerinde Okul Servis Araçları, yönetmelik kapsamında denetlenmekte ve eksikliği tespit edilen servis sürücülerine idari para cezası uygulanmakta ve düzenlenen ?Okul Servis Araçları Denetleme Formları? Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Minibüsçüler Odası Başkanlığına gönderilmektedir.

01 Ocak itibariyle Yeni Tip Sürücü Belgelerine geçiş yapıldığından yılbaşından bu yana 2.224 vatandaşımızın ehliyetleri yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilmiştir.

Vatandaşlarımız sürücü belgelerini değiştirmek için Emniyet Genel Müdürlüğü İnternet Sayfası üzerinden (www.egm.gov.tr) her il için ayrı olarak randevu alınabilmektedir.

 

Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       

                                                                                              

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —