Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

“TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ OLARAK HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

“TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ OLARAK HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

“TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ OLARAK HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik” adıyla hazırladığı Seçim Beyannamesi Tanıtım toplantısı, Ankara’da yeni hizmete açılan AK Parti Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşti.

Türkiye’nin merakla beklediği 2024 Yerel Seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından açıklandı. AK Parti’nin Türkiye’nin her alanında olduğu gibi yerel yönetim konusunda da ilklerin partisi olduğunu vurgulanan toplantıya AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk katılım sağladı.

Yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim günü olan 31 Mart’a kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz, zaten gönlünde olduklarımızı unutmayacağız. Siyasetin sokakta yapıldığını unutmayacağız. Seçimin sandıkta kazanıldığını bileceğiz. Sizlerden seçim gününe kadar her anı değerlendirmenizi, seçim günü sandığı da namusumuz olarak görerek sahiplenmenizi istiyorum” diye konuştu.

‘Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız’ diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, AK Parti yerel yönetim vizyonu, katılımcılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik, dirençli şehirler, Türkiye Yüzyılında şehir ve çevre, toplumsal refah öncelikli şehir ekonomileri, duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik, kültür üreten şehirler, hizmet ve eser belediyeciliği olmak üzere 8 ana başlıkta seçim beyannamesini açıkladı.  

İl Başkanı Aktürk ise toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçim beyannamesinin yer aldığı hitaplarını ilgiyle dinledik. Gerçek Belediyecilik, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994’te temelleri atılmış, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’de ve Aksaray’ımızda eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliği, Türkiye Yüzyılı’na aktaran vizyonumuzun adıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve gerçek belediyecilik anlayışıyla Türkiye Yüzyılı şehirleri olarak hazırız, kararlıyız.”
 


 



6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı