Trafik Güvenliği İçin Ferforjeler Değişiyor

Trafik Güvenliği İçin Ferforjeler Değişiyor

Aksaray Belediyesi Piri Mehmet Paşa Alt Geçidinde trafik güvenliğini artırmak için orta refüjde bulunan korkuluk demirlerini kaldırıp yerine ışıklı ve estetik görünüme sahip dekoratif ferforje yapmak için çalışmalara başladı.

Aksaray Belediyesi şehir içi ulaşımında trafik güvenliğini arttırıcı yeni çalışmalara imza atıyor. Şehre daha estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen söz konusu çalışma, Piri Mehmet Paşa Alt Geçidinin giriş ve çıkışında bulunan orta refüjlerde başlatıldı.

Piri Mehmet Paşa Alt Geçitte yayaların kontrolsüz geçişine neden olan demir korkulukları kaldıran Belediye ekipleri, alt geçit trafiğini daha güvenli hale getiriyor. Yayaların bölgeden kontrolsüz geçişini engel olmak için alt geçidin her iki giriş ve çıkış noktalarına yüksek ferforjeler yerleştirilecek. Aksaray Belediyesi amblemli dekoratif ferforjelerin kent estetiğine uygun ışık yansımalı olacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi Piri Mehmet Paşa Alt Geçittin orta refüjünde çalışma başlatırken önümüzdeki günlerde dekoratif ferforjelerin montajının yapılacağı ifade edildi.

 



Yurt genelinde bugün de yağış yok! Buzlanma ve don olaylarına dikkat!
Cumhurbaşkanlığı büyük ödülleri sahiplerini buldu... Erdoğan'dan kültür ve sanat vurgusu
TİGAD Yönetim Kurulu üyeleri ile il temsilcileri, “Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı” öncesinde Şanlıurfa’da kapsamlı bir değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Hastanelerde enfeksiyon kontrolüne yeni düzenleme... Yetkiler yeniden belirlendi
Konya-İstanbul hattında 13 milyon yolcu yüksek hızda seyahat etti
Tüm aboneleri ilgilendiriyor... Su, elektrik ve gaz sayaçlarında tamir ve ayar ücretleri yeniden belirlendi
MEB, 'Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar'a hazırlanıyor
Yerli ve milli silah sistemleri envanterde...Yeni gemilere tören düzenlenecek
Türk Dünyasına dezenformasyon çağrısı
Başkan Alemdar: Sakarya'ya yeni yıl yeni spor yatırımlarıyla gelecek
TÜRK-İŞ 'Çalışma Hukuku Buluşmaları' sempozyumunu düzenledi
Kritik toplantı öncesi Bakan Işıkhan'dan sürpriz ziyaretler
ÖBS ve OVA'nın kullanıcısı 600 bini aştı!
Son bir haftada 6 terörist teslim oldu... Hudutlarda 192 şahıs yakalandı!
Çevre koruma harcamaları yüzde 108 arttı
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false
  • Cumartesi 11.2 ° / 8.9 ° Güneşli
  • Pazar 12.2 ° / 10.3 ° false