TOBB de düzenlen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket töreninde Taşpınar Halısı Dünyaya Tanıtıldı.

TOBB de düzenlen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket töreninde Taşpınar Halısı Dünyaya Tanıtıldı.

TOBB Genel Merkezi konferans salonunda düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket törenine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu? nun ev sahipliğinde

TOBB Genel Merkezi konferans salonunda düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket törenine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Oda ve Borsa Başkanlarının Yanı sıra Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan katıldı.

TOBB Genel Kurul delegelerine Hizmet Şeref Belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende verildi.

Düzenlenen Törene katılan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e  “Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini Aksaray’ımıza kazandırdığınız için size minnettarız” diyerek çok kalabalık bir ortamda Aksaray’a özgü, Aksaray’ın kültürünü yansıtan Taşpınar halısı hediye ederek Aksaray’ı ulusal basının önünde dünyaya tanıtılmasını sağladı. Hediye taktimi esnasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ e eşlik etti.




Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik