Teşkilatçılık bayrağı, silsilenin devamıdır

Teşkilatçılık bayrağı, silsilenin devamıdır

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay önceki dönem görev almış İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerimiz devam ediyor, dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay önceki dönem görev almış İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerimiz devam ediyor, dedi.

 Önceki dönem görev almış İl Başkanları Şaban Bostan, M.Fatih Yıldırıcı, yine önceki dönemlerde görev almış Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan Fahrettin Özyön, Osman Bahadır Bozkurt, Sinan Özkan, İl Yönetiminde görev yapan Salih bayraktar, Celal Akbaş, Yılmaz Eroğlu, Bülent Çağlak, Turgut Us ve Yakup Çay´a yaptığı ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Karatay, birlik ve beraberlik mesajı vererek, başarılarımızı büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanarak kazanıyoruz, dedi. İnşallah bundan sonrada birçok başarıya birçok güzel hizmetlere yine hep birlikte imza atacağız. Biz başarılı çalışmalarımızı büyüklerimizin bilgilerinden tecrübelerinden de istifade ederek yapıyoruz. Karatay, AK Parti´nin kocaman bir aile olduğunu, bizleri diğer partilerden ayıran en büyük özelliğinde bu olduğunu vurguladı.

 Teşkilatçılığın bir hizmet yeri olduğunu kaydeden İl Başkanı Karatay, ?Teşkilatlarımızda, bir dönem bir arkadaş gurubu görev yapıyor, daha sonra bayrağı diğer arkadaşlar devralıyor. Görevi devreden arkadaşlar asla görev dışı saymıyoruz. Bu ziyaretlerimiz ahde vefanın gereğidir. Kimse unutulmamalı, unutmamalıyız. Unutursak unutulacak duruma düşeriz? diyerek ahde vefanın önemine dikkat çekti.

Önceki dönem görev almış İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Partide kendilerine ne görev verilirse verilsin her zaman üstleneceklerini ifade ettiler.  



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento