Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Teşkilat Akademisi’nde Ziller Türkiye Yüzyılı İçin Çaldı

Teşkilat Akademisi’nde Ziller Türkiye Yüzyılı İçin Çaldı

Teşkilat Akademisi’nde Ziller Türkiye Yüzyılı İçin Çaldı

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3. düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim Programıbirbirinden değerli konuşmacılar ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bilim Merkezinde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla düzenlenenEğitim ProgramınaAksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün,Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan, Ağaçören İlçe Başkanı Tahsin Köse,Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, İGM üyeleri, il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra mahalle başkanları, tüm teşkilatlar yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasında bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganı ile tüm teşkilat mensuplarını kuşattıklarını, dünya ölçeğinde bu denli yaygın ve sistematik bir siyasi parti eğitim programı gerçekleşmediğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile “Aşkınan koşan Yorulmaz” düsturu ile Teşkilat akademisinin ilk iki programından sonra; Ramazan ayıyla başladığımız yoğun teşkilat çalışmalarımıza, yaz döneminde saha çalışmalarında, Ankara’da “Türkiye Yüzyılı” Vizyon Belgesi programında, tüm üyelerimizle yüz yüze 100’gün ziyaret programı, şehir buluşmaları programıile 2023 hedefine koşan teşkilatımızla, şimdi de Teşkilat Akademisi Eğitim programının 3.’üncüsü ile birlikteyiz. Son 20 yılda Türkiye’ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru emin adımlarla yürüyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana eser ve hizmet siyasetinin, gönüllere girmenin en güzel örneklerini verdiğine işaret eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Bizden önce, hem ekonomik anlamda, hem de temel hak ve özgürlükler anlamında Türkiye hak etmediği görüntülere sahne oldu. Ama Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun da ifade ettiği gibi “Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” denildi ve Milletimizin beklentilerinden, ihtiyaçlarından bu dava hareketi doğdu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıl boyunca eğitimden ulaşıma, adaletten sağlığa her alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. Bu süreçte vesayet odaklarının kumpaslarına, müdahalelerine maruz kaldık. Kritik dönemeçlerden geçtik. Milletimizin vatanına, bayrağına, liderine, demokrasisine sahip çıkmasıyla bütün tuzakları bir bir boşa çıkardık. Emin ve güçlü adımlarla, ilk günkü heyecanımızla, azmimizle yolumuza devam ediyoruz. Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonumuzlaTürkiye’yi her alanda çağ atlatmak için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza devam edeceğiz. Teşkilat Akademisi eğitimimiz hayırlara vesile olsun inşallah.”

Konuşmaların ardından AR-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” mottosuyla “Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı” eğitimleri “Sıkça Sorulan Sorular” konusundaProf. Dr. Mehmet Şahin’in sunumuyla başladı.

Ardından sırasıyla,Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş “Türkiye Yüzyılı”, Ersin Çelik “Siyasal İletişim ve Medya”, Halil Etyemez ise “Seçim 2023” konusunda bilgi verdi.



Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu