Taşpazar Mahallesi de Evet Dedi

Taşpazar Mahallesi de Evet Dedi

Taşpazar Mahallesi de Evet Dedi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı mahalle gezileri kapsamında Taşpazar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yazgı mahalle toplantısında yapmış olduğu konuşmasında ,?Sizler 16 Nisanda Türkiye´nin geleceğini oylayacaksınız, 15 Temmuz da Demokrasiye nasıl sahip çıktıysak bu oylama ile de tekrar bunu ispat edeceğiz. Bu referandum parti meselesi değil, bu referandum memleket meselesi. Bütün oynan oyunlara dış güçleri seyirci bırakmayalım vatanımıza sahip çıkalım. Ülkemiz için önemli bir süreç yaşıyoruz ayaklarımıza prangalar takmaya çalışanlara inat bağımsız güçlü, istikrarlı Türkiye için milletimiz ?EVET´ diyerek ülkemizin önünü açacaktır.15 Temmuz´da birlik ve beraberlik içerisinde düşmana, haine aman vermeyen bu şanlı Türk Milletinin geleceğini kurtarmak için ?EVET? diyeceğinden eminim ?dedi.

 Türkiye tek başına iktidar dönemini yakaladığı zamanlarda rahatlayıp refaha kavuşmuştur, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönemi Türkiye´nin zirve yapıp yükseldiği dönemler oldu diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı vatandaşı referandum hakkında bilgilendirerek Taşpazar Mahallesi sakinlerinden de EVET sözü aldı.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik