Tapu Ve Kadastro Müdürlükleri Piri Paşaya Taşınmada Gün Sayıyor

Tapu Ve Kadastro Müdürlükleri Piri Paşaya Taşınmada Gün Sayıyor

Tapu Ve Kadastro Müdürlükleri Piri Paşaya Taşınmada Gün Sayıyor

  Aksaray Tapu ve Tapu Kadastro müdürlüklerinin kurumlarına Piri Mehmet Paşa Çarşısında tahsis edilen ve dolayısıyla da kuruma ait olacak yerde hizmete başlamaları için sürdürülen hazırlıklarda son aşamaya gelindi. 

   Belediye başkanı Evren Dinçer’in hem hizmetin vatandaşın ayağına gelmesi, hem de Piri Mehmet Paşa çarşısındaki ticaretin canlanması için Tapu ve Kadastro genel müdürlüğü ile yapılan anlaşmayla çarşının bir bloku iki müdürlüğe tahsis edilmişti. 

    Tahsisin ardından önce binanın iki kurumun hizmet standardını karşılaması için fiziki çalışmalar yapılırken, ardından ise iki müdürlüğünde teknolojinin son imkanlarıyla hizmet edebilmeleri için gereken elektrik ve elektronik hatlar çekildi. 

   Yapılan çalışmaları sorduğumuz Tapu Müdürü İsa Alıcı” Mevcut hizmet yerimizde iki müdürlüğün hizmet alanı 1200 M2 iken yeni yerimizde bu alan 2200 M2’ye çıkacak. 

 Yeni yerimiz teknolojinin son imkanlarıyla donatıldığından hizmetin verimliliği ve kalitesi artacak memurlar daha ferah bir ortamda çalışacaklar. 

   Tapu Müdürlüğünde mevcut binada alım ve satım yapanların son imzalarının atıldığı masa sayısı 2 iken yeni yerde %100 lük artışla iki misline yani 4 masaya çıkartılmasıyla tapu harcını yatıranlar mevcut bekleme süresinin yarısı kadar bir beklemeyle imzalarını atıp tapularını alabilecekler ”dedi. 

   Modern girişi, her kattaki modern çalışma ortamı sağlayan büro mobilyaları döşenen ve evrakların saklanması için son model koruyuculuğu olan kasalarla donatılan binalardaki çalışmaların bu ay içinde tamamlanması ve Kasım ayının başında hizmet verilmesi planlanıyor.(Haber ve Fotoğraflar Ali Genç) 



"Her Bilet Bir Fidan" kampanyası başladı... YHT yolcuları 13 milyon fidanın dikimine katılacak
Aksaray’ın Yetiştirdiği İş İnsanı Tuğrul Pınardağ Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
SGK ile ilgili '65 yaş üzeri böbrek kanseri hastalarına ilaç verilmiyor' iddiasına yalanlama
Aksaray Sağlıkta Güçleniyor: Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Modern Aile Sağlığı Merkezi’ne Dönüştürülüyor
MHP’den Dervişoğlu’na sert tepki: Türk Devleti teröristle pazarlık yapmaz
Hac kuraları çekildi! Sonuçlar saat 20'de E-Devlet'te
Aksaray Belediyesi’nden Otizm Farkındalığına Yönelik Yeni Eğitim Programı
Dervişoğlu: İhanet sözü bile vahameti anlatmak için yetersiz
Sakarya’da Kasım etkinlikleri ikili programla sürüyor
Erdoğan: Terörsüz Türkiye, huzur ve kardeşlik içinde yaşayan mutlu Türkiye’dir
Bakan Göktaş'tan 2. Dünya Sosyal Kakınma Zirvesi değerlendirmesi
Bursa Gürsu'nun yollarına Büyükşehir eli
ASÜ, Ortak Eğitim Programı Kapsamında 45 Firma ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı
Ankara Keçiören’de “Atatürk’ü Anlamak” semineri düzenlendi
Anadolu’nun lezzetlerine AB tescili devam
  • Çarşamba 16.8 ° / 14.5 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 14.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı