Talha Bora Öge Aksaray´da hayranlarıyla buluştu

Talha Bora Öge Aksaray´da hayranlarıyla buluştu

Öge, Şiirleri, Türküleri ve dualarıyla unutulmaz bir gece yaşattı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan sokağının 23.gecesinin konuğu Radyo 7´de program yapan ünlü sunucu ve şair Talha Bora Öge oldu.

Nam-ı Diğer Gölge olarak ün yapan Talha Bora Öge şiir ve türkü gecesi programını,  Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Aksaraylı hayranlarıyla bir kez daha buluşmanın heyecanını yaşayan Talha Bora Öge, sahnede birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Ettiği dualarla hayranlarını duygulandıran ünlü sunucu ve şair, Aksaray halkına unutulmaz bir gece yaşattı.  

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Talha Bora ve ekibine Aksaray halkına sunduğu bu güzel programdan dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.

Bu arada gecenin sürpriz bir konuğu daha vardı. Başkan Yazgı, yeni bass hoparlörünü deneme yaparken çektiği ilginç ritim görüntülerini internet üzerinde yayınlayan ve 10 milyon kişinin izlemesiyle Aksaray´ı tüm dünyaya tanıtan Mustafa Akın´a da Aksaray´ın tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Program sonrası Talha Bora Öge yazdığı kitapları imzalamak için sahnedeki yerini aldı. Talha Bora Öge hayranları kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruk oluşturdular. Öge, tüm hayranlarını teker teker sahneye davet ederek büyük bir özenle şiir kitaplarını imzaladı. Öge, günün anısına fotoğraf isteyen hayranlarını kırmadı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik