Süper Lig’de Puan Durumu Ne?

Süper Lig’de Puan Durumu Ne?

Süper Lig’de Puan Durumu Ne?

Sevgili futbolseverler sizlere bu yazımızda Trendyol Süper Lig günün maçları sonuçları  biraz bahsetmek isteriz. Galatasaray’ın liderlik yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile her hafta kıyasıya mücadele ettiği, Beşiktaş’ın 3. ya da 4. sıralarda seyir gösterdiği süper lig puan durumu her hafta güncelleniyor. Özellikle derbi maçları kıyasıya rekabette bir hayli heyecanlı geçiyor. Bu yazımızda Süper Lig’deki puan durumlarını ele alıp siz değerli futbolcularımızla konuşacağız. Bunun yanı sıra bu sene şampiyon olma olasılığı yüksek her iki takımdan bahsedeceğiz ve beraberinde ligde kalmak için bir hayli mücadele eden son 3 takıma göz atacağız. Hazırsanız haydi hemen başlayalım.

Galatasaray 2 Puan İle Fenerbahçe’nin Önünde 

Trendyol Süper lig güncel puan durumunda Galatasaray- Kasımpaşa’yı 4-3 mağlup ederek süper ligde liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe ise geçtiğimiz günlerde Trabzon’da oynanan zorlu ve bir hayli olaylı geçen Trabzonspor derbisinde hata payına izin vermedi. İsmail Kartal’ın öğrencileri 3-2’lik skor ile Trabzonspor’u evinde devirmeyi başardı. Fakat maç sonunda bordo mavili takımın taraftarları sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular ise kendilerini savunmak için bir hayli yoğun çana gösterdiler. Sonuç olarak Galatasaray liderlik koltuğunda otursa da Fenerbahçe 2 puan ile hemen ezeli rakibinin arkasında.

Şampiyonluğun Favorisi Fenerbahçe

Bu sezon kurmuş olduğu iddialı kadrosu ve başarılı hem Avrupa hem de Süper lig performansı ile göz dolduran Fenerbahçe şampiyonluğun adeta favorisi konumunda. Şampiyonluk yarışında zorlu ve olaylı bir derbiyi kazanarak geride bırakan Fenerbahçe, sezon sonunda şampiyonluğunu sarı lacivertli taraftarlara hediye etmenin hesabını yapıyor.

İstanbulspor,Pendikspor ve Karagümrük Düşme Hattında 

Süper lig puan durumuna baktığımız zaman İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük bu sezon ligde kalmak için kıyasıya mücadele veriyor. Özellikle bu 3 takım süper ligde düşme hattında.

Sonuç

Sonuç olarak Süper lig maç sonuçları puan durumunda iki ezeli rakibin kıyasıya mücadelesini izlemekteyiz. Bir tarafta Mauro İcardi’li Galatasaray varken, bir tarafta Edin Dzeko’lu, Batshuayi’li ikili zirve yarışında şampiyonluk ipini göğüslemeye çalışıyorlar. 



Serbülent Dalkıran Süper Lig'den teklif bekliyor

Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi