Sultanhanı İlçesinde Çocuk Kaçırma Girişimi

Sultanhanı İlçesinde Çocuk Kaçırma Girişimi

Sultanhanı İlçesinde Çocuk Kaçırma Girişimi

Sultanhanı ilçesinde bir okulun önünden Çocuk kaçırma girişimi yaşandı. Sultanhanı ilçesinde akşam saatlerinde Bir okul önüne gelen kişiler ilkokul önünden 2 öğrenciyi kaçırmak istedi. Edinilen bilgiye göre Dün Saat 15 civarında Sultanhanı Cumhuriyet mahallesindeki ilköğretim okulunun önüne gelen şahıslar Okul kapısında servis bekleyen 2 öğrenciyi kaçırmak istedi çocukların bağırıp okul içerisine kaçması ile telaşa kapılan şahıslar olay yerinden kaçtılar.

Kaçırılma teşebbüsünü yaşayan çocukların ailesinden alınan bilgiye göre Evleri uzak olduğu için mahalle servisi ile evlerine giden 2 ilkokul çocuğu okul çıkışı saatinde çocukların verdiği bilgiye göre siyah pikap tarzı araç ile okul kapısına gelen 2 kişi çocuklara yaklaşıp ´´gelin bugün sizi evinize biz götürelim´´ dediği ve korkan çocukların okula kaçarak kişilerden kurtulduğu öğrenildi.
Çocukların ailesi ve okul yönetimi durumu hemen ilçe jandarma yetkililerine bildirildiği ve jandarmanın sahısları yakalamak için operasyon başlattığı öğrenildi...



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik