SOSYAL MAĞAZA OTOBÜSÜ YOLA ÇIKTI

SOSYAL MAĞAZA OTOBÜSÜ YOLA ÇIKTI

SOSYAL MAĞAZA OTOBÜSÜ YOLA ÇIKTI

Aksaray Belediyesi, dar gelirli vatandaşların kıyafet ve ayakkabı gibi ihtiyaçlarının karşılanması için mağazaya dönüştürdüğü otobüs ile gönüllere dokunuyor. 
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Aksaray Belediyesi Sosyal Mağazadan sonra hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dar gelirli vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal mağaza otobüsü hizmete girdi. 
 Aksaray Belediyesine bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları mahallelere sosyal mağaza otobüsü ile giderek otobüsün içerisindeki çeşitli ürünleri seçme imkânı veriyor. Dar gelirli ailelerden hiçbir ücret alınmadan ihtiyaçları karşılanıyor. 
Yapılan sosyal belediyecilik hizmetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada gönüllere dokunmanın en büyük mutluluk olduğunu ifade etti. Başkan Dinçer açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Dar gelirli ailelerimize yönelik birçok çalışma yapıyoruz. İstiyoruz ki hiçbir vatandaşımız giyinme ve barınma gibi temel ihtiyaçları noktasında sorun yaşamasın. Bu sebeple geçtiğimiz günlerde Sosyal mağazamızı hizmete açtık. Geldiğimiz süreç içerisinde de sosyal mağaza otobüsü ile birbirinden farklı renkte ve modeldeki kıyafeti vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.   Ekiplerimiz daha önceden tespit ettikleri vatandaşların ikamet ettikleri mahallelere giderek otobüsten vatandaşların istedikleri ürünü seçme imkânı tanıyorlar. Gönül belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.

 

 

 



Erdoğan'dan gençliğe güven: Türkiye'yi sizlerle bugünlere getirdik
Kahramanmaraş Elbistan'da 4,7 büyüklüğünde deprem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Üstel’i kabul etti
Önceki Dönem Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut’un Acı Günü
MEB'den 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' ile Dil ve Düşüncede Derinleşme Kongresi hazırlığı
Türkiye COP31 öncesi STK’larla iklim yol haritasını görüştü
42 ülke arasında 'hava'nın zirvesindeyiz... Türk hava sahası 42 ülkeyi geride bıraktı
Bakan Şimşek: Ekonomik Güven Şubat'ta eşik değeri aştı
Adana merkezli 11 ilde siber dolandırıcılığa 17 tutuklama
Etimesgut'ta 'yolsuzluk' iddialarına Beşikçioğlu’ndan açıklama
Aile ve Sosyal Hizmetler ile SSB’den yapay zeka hamlesi... CANGÖZ projesi hayata geçiyor
Ankara Halk Ekmek Mobil Fırını Ramazan’da Şentepe’de
Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 72 güllü yaş hediyesi
Tokat'ın geleceğine yönelik stratejik yol haritası açıklandı
  • Cuma 5.4 ° / 3.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 5.4 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.6 ° / 2.9 ° false