Sivrisinek ve Diğer Haşereler İçin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Sivrisinek ve Diğer Haşereler İçin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile şehir genelinde sürekli dezenfekte çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılda sinek ve haşerelerin oluşumunu engellemek adına ilaçlama çalışması başlattı.

Ekipler mobil hijyen araçları ile şehir genelindeki cadde, sokak ve parklarda insan sağlığına zararlı larvaların oluşumunu engellemek için ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile cadde ve sokakların boş olmasını değerlendiren Belediye ekipleri paklarda, caddelerde ve orta refüjlerde bulunan yeşil alanlarda ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek sivri sinek ve diğer zararlıların oluşumunu engellemek adına ilaçlama çalışmalarının şehir genelinde sürdürüleceği bilgisi paylaşıldı.

Halk sağlığını her şeyin üstünde tutan Aksaray Belediyesi, Korona Virüse karşı sürdürdüğü tedbir çalışmalarının yanında her yıl olduğu gibi bu yılda hastalıkların yayılmasına sebep olan etkenlerin ortadan kalkması için gerekli önlemlerini alıyor

Şehirdeki tüm ağaçları kapsayan ilaçlama çalışmasının tamamlanmasıyla, ağaçlarda bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşeratın yuva yapması engellenmiş olacak.

Vatandaşlar, Aksaray Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarının çok güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve ekibine Teşekkür ettiler.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti