Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

ŞİFAHANE MAHALLESİNDE PARK AÇILIŞI VE MAHALLE MECLİSİ YAPILDI

ŞİFAHANE MAHALLESİNDE PARK AÇILIŞI VE MAHALLE MECLİSİ YAPILDI

ŞİFAHANE MAHALLESİNDE PARK AÇILIŞI VE MAHALLE MECLİSİ YAPILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şifahane Mahallesinde gerçekleşen mahalle meclis toplantısına katıldı. Vatandaşları istek ve taleplerini dinleyen Başkan Dinçer, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Mahalle sakinlerine “Mahalle sakinlerimiz kendi mahallerinde nasıl bir hizmet bekliyorsa, bunu karşılamak bizlerin asli görevidir” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi’nin her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirdiği mahalle meclis toplantısı bu hafta Şifahane Mahallesinde düzenlendi. Şifahane Mahallesi 26. Cadde üzerinde Aksaray Belediyesi tarafından çevre ve peyzaj düzenlemesiyle modern bir görünüm kazanan park alanında yapılan mahalle meclis toplantısı yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, toplantının yapılacağı alana saatler öncesinde gelmeye başladılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mahalle meclisine katılan vatandaşlara belediye ekiplerince Türk Bayrakları dağıtıldı. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mahalle sakinleri tarafından toplantı alanında coşkuyla karşılandı. Başkan Dinçer, mahalle meclisine katılan herkese teşekkür ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye hazır olduğunu söyledi. Toplantıda yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve yöneticilerinin bulunduğunu hatırlatan Başkan Dinçer, “Mahalle Meclisi dolayısıyla bütün birimlerimiz ve yöneticilerimiz ile siz değerli hemşehrilerimizi dinlemek için buradayız. Dileyen herkes istek ve taleplerini bizlere iletebilir. Mahalle sakinlerimizin bizden beklentisi neler, mahallelerinde nasıl bir hizmet görmek istiyorlar, bizlere bizzat iletebilirler.” Dedi.

Şifahane Mahallesi sakinleri, mahalle meclisinde söz alarak istek ve önerilerini Başkan’a bildirdiler. Taleplerin tamamının notunu alan Başkan Dinçer, gelen taleplerin gerçekleşmesi için konunun takipçisi olacağını söyledi. Şifahane Mahallesinde yapacağı hizmetleri, vatandaşın beklentisi doğrultusunda gerçekleşeceğini bildirdi.

Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi’nin Şifahane Mahallesine kazandırdığı çevre ve peyzaj düzenlemesi ile dikkat çeken akrilik basketbol sahasının içinde bulunduğu park alanının açılışı yaptı. Dualar eşliğinde kurdelası kesilerek açılışı yapılan parkta Başkan Dinçer, basket potasına ilk atışını yaptı. 

Mahalle buluşmasına Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti teşkilat üyeleri, belediye birim müdürleri katıldı. 

Şifahane Mahallesi Muhtarı Ali Konuk, mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti. 



Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı