Tarih: 20.10.2015 13:39

Serdengeçti; Koalisyonlar Horoz Dövüşünün Startını Verir

Facebook Twitter Linked-in

 

                        AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile belediye ve il genel meclis üyelerinin de eşliğinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Aksaray´ın merkeze bağlı Armutlu Köyü´ne gerçekleştirdiği ziyarette, köy halkı tarafından köy meydanında karşılanan Serdengeçti, adeta büyük bir coşku seliyle karşılandı.

                        Burada köy halkıyla görüşen Serdengeçti, amaçlarının AK Parti hükümeti ile Türkiye´yi kurtarmak olduğunu belirterek, ?Türkiye koalisyonlarla yönetilemeyecek kadar büyük bir ülke. İnsanlar iş yapamıyor. İnşallah 2 Kasım günü daha güvenli bir sabaha uyanırız. Bizim derdimiz Türkiye ve büyük Türk Milleti. Ancak, hükümet kurulamazsa bir daha bunun telafisi olmaz. 1 milletvekili eksik kalırsa belki bir partinin ayağına gideceğiz. Nitekim koalisyonlar, tam bir horoz dövüşünün startını verir. Oysaki, AK Parti herkesi kucaklayan bir parti.? Dedi.

                        Köy halkı ise ziyaretten dolayı Milletvekili Adayı Serdengeçti ve AK heyete teşekkürlerini ileterek, AK Parti´ye destek vereceklerini ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —