Şehrin Simgesi Olan Uluırmak’ta Bahar Temizliği Yapıldı

Şehrin Simgesi Olan Uluırmak’ta Bahar Temizliği Yapıldı

Şehrin Simgesi Olan Uluırmak’ta Bahar Temizliği Yapıldı

Aksaray Belediyesi şehrin simgesi olan Uluırmak’ta bahar temizliği başlattı.

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Uluırmak içerisinde akıntı yoluyla gelen atık ve balçıkları temizleyerek hem kötü görüntüyü hem de çevrede oluşabilecek kötü kokuyu da engelliyor.

Şehrin tam ortasından geçen ve karasu mevkiine kadar uzanan oldukça uzun bir alanı kapsayan Uluırmak kanalında yapılan kapsamlı temizlik çalışması memnuniyet yarattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Uluırmak’ta yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada çevreyi ve doğayı korumak adına birçok çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Dinçer, bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 Bin metre uzunluğundaki Uluırmak’ın temizlendiğini ifade etti. Irmak içerisinde oluşan balçık ve diğer atıkların hummalı bir çalışma ile temizlendiğini vurgulayan Başkan Dinçer, bu mekanların temiz kalması için vatandaşlarında duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi. 



ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu

Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti