Şehrimizi İleri Taşımanın Sözünü Veriyoruz

Şehrimizi İleri Taşımanın Sözünü Veriyoruz

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, ?Cumhurbaşkanımız 11 farklı alanda yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. ?Memleket İşi Gönül İşi´ diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda şehrimizin geleceğine dokunacağız.? dedi.

Memleket işi gönül işi diyerek tevazu, samimiyet ve gayretle yola devam edeceklerini dile getiren Başkan adayı Dinçer, ?İnşallah AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Gönül Belediyeciliği anlayışıyla belediyecilikte tevazu ve tecrübenin temsilcisi olacaktır. ?Memleket İşi Gönül İşi´ diyerek yolumuza devam ediyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın.? dedi.

AK Parti belediyeciliği ile hizmet kalitesini üst aşamaya çıkaracaklarını belirten Dinçer, ?Cumhurbaşkanımız 11 farklı başlıkta yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. Hepsi şehirlerimiz için çok önemli. Gönül belediyeciliğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. Şehrimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ilimizin geleceğine dokunacağız. Şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf, şeffaflık ve değer üreten şehirler gibi 11 maddelik seçim manifestomuz milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? diye konuştu. 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik