Tarih: 15.12.2016 13:10

Şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Şehit Ailelerini ziyaretleri devam ediyor. Şehit aileleri ve yakınları ile görüşen Pekmez; ?Şehitlerimizin hakkını hiçbir şeyle ödeyemeyiz bize düşen bu şerefli vatan evlatlarını yetiştiren ailelerine sahip çıkmak her zaman onların yanında olmaktır´ dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; 1998 yılında Bingöl´de şehit olan Üstteğmen Ramazan Akbulut´un annesi Naile Akbulut´u, 1998 yılında Kuzey Irak´ta şehit olan JandarmaUzmançavuş Ramazan Yümer´in annesi Atike Yümer, 1992 yılında Şırnak Uludere´de şehit olan Jandarma er Ali Çınardere´ninannesi GülbaharÇınardere´yi, Hakkari Çukurca´da bölücü örgüt mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma er Nihat Çelebi´nin annesi Emine Çelebi ve yakınlarını, 1990 yılında Mardin Ömer´li de şehit olan İsmail Dağ´ın ailesi ziyaret etti.

Şehit aileleri ile bir süre görüşen, sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Yeşim Pekmez; devletin bütün şehit aileleri ve yakınlarına sahip çıktığını kendilerinin de her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten şehit aileleri; kendilerini yalnız bırakmayan Yeşim Pekmez Hanımefendiye ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —