Şehit Uyanık'a Bitlis'te son görev

Şehit Uyanık

Şehit Uyanık'a Bitlis'te son görev

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyeti sırasında görev başında metan gazına maruz kalarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celattin Uyanık’ın cenaze törenine katıldı.

ANKARA (İGFA) - Piyade Sözleşmeli Er Celattin Uyanık, şehidin memleketi Bitlis’te son yolculuğuna uğurlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katılım sağladığı törende Şehit Uyanık için Bitlis Ersan Merkez Camii’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında saf tuttu. Cenaze namazı sonrasında Mutki Dereyolu Köy mezarlığında gerçekleştirilen defin törenine katılan Bakan Uraloğlu, son yolculuğuna uğurlanan şehidin mezarı başında dua etti.

Bakan Uraloğlu, aile bireyleriyle tek tek görüşerek başsağlığı diledi ve sabır temennisinde bulundu.

Şehidin yakınlarının acısını paylaşan Bakan Uraloğlu, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.



Gölcük’ün gururu Berra, milli takım seçmelerine davet edildi

Ankara Keçiören’de yaz tatili hem eğlenceli hem öğretici

ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu

Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu