Tarih: 20.06.2018 18:56

Şehit Ailelerinden Vali Pekmez´e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

          Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak beraberinde şehit ailelerinden oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.Vali Pekmez´le bayramlaşan şehit aileleri kendileri ile her zaman yakından ilgilenen Vali Pekmez´e teşekkür ettiler.Dernek başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez; yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ve Vali Pekmez´in Şehit aileleri ile her zaman yakından ilgilendiğini bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirten dernek başkanı Koçak ve şehit aileleri bu ilgi ve desteğin her şehit ailesinin duası ile karşılık bulduğunu belirtti.

-Şehitlerimizin emanetine yapmamız gerekeni yapıyoruz Vali Pekmez; şehit aileleri için ?yapmamız gerekeni yapıyoruz´ diyerek: ?Biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizler bizlere ve bu millete emanetsiniz? dedi.

Dernek başkanı Hüseyin Koçak şehit aileleri için düzenledikleri gezi programları hakkında bilgi vererek Çanakkale´ye düzenledikleri gezinin çok iyi geçtiğini ailelerin bu tür programlarla daha da kaynaştığını söyledi. Bu programların düzenlenmesinde de Vali Pekmez´in ilgi ve katkısının bulunduğunu belirten Koçak Vali Pekmez´e teşekkür




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —