Tarih: 05.11.2018 14:52

Seferberlik Başlatıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Türk-İş Aksaray İl Temsilcisi Türk Metal Sen Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir şunları söyledi.Ekonomideki son dalgalanmalar karşısında , emekçiler de harekete geçiyor. 200 binden fazla işçinin örgütlü olduğu Türk Metal Sendikamız , 02 Kasım 2018 tarihinde büyük bir törenle ?ÜRETTİĞİNİ TÜKET? kampanyası başlattı.

Emeğine sahip çık ;

Yeni kurulan dünyada ekonomik ve mali unsurlar birer şantaj aracı haline geldi. Türkiye de bu sürecin tam ortasında yer alan bir ülke olarak , dönüşümün etkilerini en derinden hissediyor. Bu yüzden istikrar, her zamankinden daha önemli ve öncelikli hale gelmiştir. Çünkü istikrar, istikbal ve istiklalimizin garantisidir. Bu bilinçle hepimize bir görev düşüyor : İstikrar mücadelesini ?Yerli Üretim´ sloganı ile başlatıyoruz . Şimdi sıra bizde...

Biz de Türk Metal Sendikası olarak, devletimizin ?Yerli Üretim´ kampanyasına ?Yerli Tüketim´ kampanyası ile destek veriyoruz. Ülke genelinde 200 binden fazla üyemizle, yerli üretim ürünlerinin tüketilmesi için ?Emeğine Sahip Çık, Kendi Ürettiğini Tüket´ sloganı ile bir seferberlik başlatıyoruz.? 

Türkiye genelinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ın bugün açıkladığı kampanya kapsamında , Türk Metal Sendikamızın örgütlü olduğu her yerde olduğu gibi ; Aksaray 1 Nolu Şubemize bağlı işyerlerimizden Mercedes Benz Türk A.Ş. , Niğde Ditaş A.Ş. , Magna Otomotiv ve Polytec A.Ş. de üyelerimize  ?YERLİ ÜRETİM? logosu taşıyan ürünleri tercih etmesi için bastırılan afişlerle işyerlerimizde çağrıda bulunuldu . Ayrıca 02 Kasım 2018 Cuma günü İstanbul´da yapılan tanıtım toplantısına, 200 işveren temsilcisi de katıldı . Böylelikle iş dünyasının kampanyaya olan desteği vurgulanmış oldu .


TÜRK Metal Sendikamız , Türkiye´nin en büyük 10 büyük sanayi kuruluşunun 8´inde, 100 büyük sanayi kuruluşunun 40´ında örgütlü bulunuyor. Otomotiv, beyaz eşya, elektronik, demir çelik ve yan sanayide birçok önemli işyerinde yetkili sendika olarak faaliyetini sürdüren Türk Metal Sendikamızın örgütlü bulunduğu sanayi kuruluşlarından bazıları, ? Mercedes Benz Türk AŞ , Ford Otosan , Bosch , Arçelik , BSH , Karsan , Renault , BMC , Tofaş , Türk Traktör, Delphi , Hema , MAN Türkiye AŞ , Erdemir ? olarak sıralanıyor.

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur ?.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —