Seçim Hükümetinde Aksaraylı Bakan Sevinci

Seçim Hükümetinde Aksaraylı Bakan Sevinci

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, seçim hükümetinde yer alan Aksaraylı bakanlara yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, seçim hükümetinde yer alan Aksaraylı bakanlara yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu´na teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanlığı´nda basın toplantısında konuşan Abdulkadir Karatay, ?Kabinede yer alan Aksaraylı bakanlarımız için sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Aksaray´a duymuş olduğu güvenden, Aksaray´a göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Aksaray olarak bundan önceki 3 seçim boyunca ciddi ve güçlü bir destek verdik. Sayın Başbakanımız dün açıklamış olduğu 2 bakanımız bizleri çok mutlu etti. Sayın bakanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Rabbim görevlerinde başarılar nasip etsin. Tabi bunlar kendiliğinden oluşmuyor. Gerçekten yoğun bir mücadele, yoğun bir çalışma, birlik ve beraberlik sonucu geliyor. Ali Rıza Alaboyun 3 dönem boyunca Aksaray´ımıza önemli hizmetler verdi. Cenap bey bürokratımız olarak Ankara´da bizlere güzel hizmetler verdi. Sayın Valimiz Aksaray´da iken hızlı ve etkin çalışmasıyla dikkatleri çekti. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Aksaray´da üstüne düşeni yapıp Aksaray´ımızı tekrar 3-0 olarak meclise 3 vekilimizi göndereceğiz? dedi.



Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi