Tarih: 05.03.2014 00:00

Sanayi Esnafından Karabatak`a Sıcak Karşılama

Facebook Twitter Linked-in

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Sanayi esnafını ziyaret etti.Esnafları gezerek 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak , Sanayi Sitesindeki esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgiye teşekkür ederek, Aksaray ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Yeni sanayi sitesinde bir açıklama yapan Rıfkı Karabatak " Bugün sanayi esnafımızı ziyaret ederek göreve geldiğimizde yapacağımız projeleri esnafımız ile paylaştık.  Her gün sokakta olacağız. Halkımızla, esnafımızla sokak sokak, ev ev gezerek herkesle buluşacağız ve tamamıyla kucaklaşıp sarılacağız. Halkımızda bu teveccüh, bu destek, bu ışık olduğu sürece sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir" ifadesini kullandı.

İlimizde ki sanayi sektörünün hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Karabatak, " Sanayi esnafımızın daha kaliteli daha ferah bir şekilde çalışmalarını sağlamak amacı ile üzerimize düşenin daha fazlasını yapmaya hazırız dedi.

Sanayi esnafı MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak  Sanayi de yapacağı projeler  hakkında  esnafı teker teker projeleri anlatarak  kararlı ve gülcü bir Aksaray için  Aksaray’a yakışan projeleri hazırladıklarını belirtti

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —