SAMİ GÜÇLÜ, REKTÖR ARIBAŞ’I ZİYARET ETTİ

SAMİ GÜÇLÜ, REKTÖR ARIBAŞ’I ZİYARET ETTİ

SAMİ GÜÇLÜ, REKTÖR ARIBAŞ’I ZİYARET ETTİ

58’inci ve 59’uncu Hükümetlerde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, 22’nci ve 23’üncü Dönemlerde Konya Milletvekilliği yapan, 2012 yılından bu yana da yazar okumalarını kapsayan Anadolu Mektebi’nin Kurucu Başkanı olan Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret etti. 

Ziyarette, Anadolu Mektebi çalışmaları üzerinde istişarelerde bulunuldu. ASÜ Rektörü Arıbaş, gençlerin kendi köklerine bağlı, değerlerini özümsemiş, kadim medeniyet birikimine hâkim, aynı zamanda içinde yaşadığı çağın gerçeklikleriyle de uyumlu bireyler olmasının önemine dikkat çekti. Kampüste hem akademik hem de sosyal ve kültürel bağlamda bu hususa özenli bir yaklaşım içinde olduklarını anlatan Rektör Arıbaş, Prof. Güçlü’ye yeni dönem hazırlıklarından söz etti ve ziyaretleri için teşekkür dileklerini iletti. 

Anadolu Mektebi, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların tüm eserlerinin okumasını ve değerlendirme panellerini içeriyor. 



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti