Sağlık Öğrencileri, Projeleri İle Peygamber Efendimizi Anlattı

Sağlık Öğrencileri, Projeleri İle Peygamber Efendimizi Anlattı

Sağlık Öğrencileri, Projeleri İle Peygamber Efendimizi Anlattı

 

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Peygamber Efendimizi, yaptıkları projeleri ile tanıttı.

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğrencileri Tarih Dersi Performans etkinlikleri kapsamında bir araya gelen öğrenciler, Hz. Muhammed´i (SAV) ve döneminde yaşanan olayları maketlerle anlattı.

102 öğrenci, Peygamber Efendimiz´in müşriklere gösterdiği mucizelerinden hayatını nasıl idame ettirdiğine kadar birçok farklı konuda hazırladıkları çalışmaları okulda sergiledi.Okul Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu,Tüm derslerimizde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları performans ödevlerinin diğer öğrencilerimize de faydalı olacak şekilde hazırlanmasına önem veriyoruz.Tarih öğretmenimiz Zuhal Dağlı koordinesinde öğrencilerimizin Peygamber sevgisini ve kendisini tanıtabilmek için ?siyer fuarı´ düzenlediler. Proje sayesinde Efendimiz ve sahabilerin yaşadığı güzide hayatı öğrencilerimize aktarıp daha kalıcı hale gelmesini amaçladıklarını belirten Maraşlı oğlu, ?102 farklı öğrenci birbirinden farklı ve orijinal projeler üretti.Öğrencilerimiz projeleri hazırlarken, Efendimiz ve dönemi ile ilgili araştırma yapıp öyle hazırlandılar. Bu sayede öğrencilerimiz Efendimizi tanıma fırsatı buldular şeklinde bilgi verdi.Hazırlanan projeler arasında Peygamber Efendimiz´in bir müşrike gösterdiği ´Yürüyen Ağaç´ mucizesini yansıtılmasından,Fil vakasına karşı bir çok özgün proje yer aldı.



Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor