Tarih: 02.09.2015 07:19

Sağlık Hizmetleri MYO na 5 Yeni Program

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerin tercihleri arasında en üst sıralarda olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu´na yeni programlar açılmasına YÖK onay verdi. Açılan 5 yeni programla toplam program sayısı 9´a yükseldi.

 

Okula Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Anestezi, Çocuk Gelişimi, Odyometri ve Optisyenlik programlarının ilave edilmesine ilişkin yaptıkları çalışmaları tamamladıktan sonra, durumu YÖK´e bildirdiklerini ve YÖK´ün de onay verdiğini söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, sağlık alanına yapılan yatırımları önemsediklerini söyledi. Bu alana yapılan yatırımların Türkiye´de karşılığının olduğunu söyleyen ASÜ Rektörü, ?Okulumuzda hali hazırda Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Yaşlı Bakımı ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programları aktif olarak eğitim-öğretim veriyor. Daha önceden kurulu olan ancak aktif olmayan İlk ve Acil Yardım programı ve yeni programlarla birlikte okulumuzdaki program sayısı 9´a yükselmiş oldu. Tüm programları en kısa zamanda aktif hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni programlar şehrimize hayırlı olsun? dedi.

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu´nda 335 öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Bu sayı, yeni programlar aktif hale geldikçe artacak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —