Tarih: 09.03.2019 23:06

Saatcioğlu Türkiye -Pakistan Ticaret Ve Sanayi Odası Yürütme Kurulu Üyesi Oldu .

Facebook Twitter Linked-in

Çift Kartal Dış Ticaret Genel Müdür´ü Cihangir Fikri Saatcioğlu Türkiye -Pakistan Ticaret Ve Sanayi Odası Yürütme Kurulu Üyesi Oldu . Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye ve Pakistan arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, karşılıklı ticaretin ve yatırımların arttırılması ve iki ülke arası potansiyel işbirliği alanlarının belirlenmesi konularını esas alarak, Pakistan´a yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Bahse konu çalışmalar kapsamında, 23 Kasım 2018 tarihinde, Birliğimiz ve Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FPCCI) tarafından ?Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu? kurulmasına dair Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.

Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu, genel olarak, Türkiye ile Pakistan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla kurulmuştur. 7 Mart 2019 Tarihinde Ankara´da Türkiye Odalar Borsalar Birliği TOBB´da Gerçekleşen Türkiye - Pakistan Ticaret Ve Sanayi Odası Forumuna Çift Kartal Dış Ticaret Genel Müdür´ü Cihangir Fikri Saatcioglu´da Katılmıştır. Saatcioğlu;Türkiye-Pakistan Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna Seçilmiştir .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —