Tarih: 06.06.2015 11:50

Rent A Car Sektörünün Parlayan Yıldızı Ordu Rent A Car

Facebook Twitter Linked-in

Günümüzde mevcut rent a car firmalarından hizmet alan insanların yarısından fazlası aldığı hizmetten memnun olmadığını söylüyor ve vaziyetten yakınıyor. Geniş bir perspektiften bakılacak olursa görülüyor ki son yıllarda firmalarda gözle görülür bir kalite düşüşü yaşandı. Ancak bu düşüşün dışında kalan, prensiplerinden ve ilkelerinden caymayan kaliteli bir firma var.

Ülkemizin En İyisi Olmak İstiyoruz

Kurulduğumuz günden bugüne kadar ne benimsediğimiz ilkelerden ne de sahip olduğumuz prensiplerden vazgeçmedik. Her geçen gün insanımıza nasıl daha iyi hizmet verebileceğimizi araştırdık ve hizmet kalitemizi daima yüksek tutmaya çalıştık. Peki, biz kim miyiz? Biz önce bulunduğu ilde sonra Türkiye?de lider olmaya aday olan ordu havaalanı oto kiralama firmasıyız.

Her Yıl Daha İyiye

Müşterilerimizin yorumları bizlere gösteriyor ki gayemize uzak değiliz. Kaliteli ve konforlu araçlarımız, uygun fiyatlarımız, müşteri memnuniyeti esaslı çalışmalarımız, güler yüzlü ve çalışkan personellerimiz ile hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşmaktayız. Bugün Ordu rent a cardan temin edeceğiniz bir kiralık araç dilediğiniz özelliklere sahip olacak.

Nasıl Bir Araç İstediğinize Karar Verdiniz Mi?

Şubemize gelmeden önce nasıl bir araca ihtiyacınız olduğunu tespit etmelisiniz. Şayet etmezseniz de problem değil, personellerimiz sizlere bu konuda yardımcı olacaklardır. Bir araç sahip olduğu özellikleri için kiralanır. Bu tespiti yapmak için aşağıdaki soruları cevaplamanız yeterli olacaktır.

Bu soruları cevapladığınızda size en uygun aracı temin edeceğiniz. Çünkü bizde her ihtiyaca yönelik bir araç bulmanız mümkündür. Detaylı bilgi almak ve araç kiralama hizmetimizin ücretleri için şubemize bekliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —