Rektör Şahin´den Üniversitelere İşbirliği Ziyaretleri

Rektör Şahin´den Üniversitelere İşbirliği Ziyaretleri

Rektör Şahin´den Üniversitelere İşbirliği Ziyaretleri

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, uluslararası öğrenciler ve bölgenin gelişimi için gerekli olan üniversitelerarası işbirlikleri konularında görüş alışverişinde bulunmak için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlerini ziyaret etti. 

İlk olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile görüşen ASÜ Rektörü Şahin, uluslararası öğrencilerin kabulüne ilişkin prosedür hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Buradaki ziyarete ASÜ Dış İlişkiler Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ömer Köse ve Uzman Mehmet Ali Mersin de katıldı. Görüşmede, ASÜ´deki uluslararası öğrenci sayısı, eğitim imkânları ve fiziki olanaklar gibi hususlarda detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu. Rektör Şahin daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç´a bir ziyarette bulundu. İki üniversite arasında bölgenin gelişimine yönelik gerçekleştirilebilecek ortak çalışmaların ele alındığı görüşmenin sonunda Rektör Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şeref Defterini imzaladı. Ziyaretin sonunda Rektör Kılıç, ASÜ Rektörü Şahin´e günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Her iki üniversitenin Rektörü de ziyaretinden dolayı Şahin´e teşekkür etti; üniversitelerarası işbirliklerinin gelişimi konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. 



THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi