Rektör Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan´la Görüştü

Rektör Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan´la Görüştü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ankara´da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen ?Rektörler

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ankara´da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen ?Rektörler Toplantısı?na davet edildi.

 

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan´la birebir görüşme fırsatı da bulan ASÜ Rektörü; Cumhurbaşkanımıza, Tıp Fakültesi´nin şehre kazandırılması sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Aksaraylıların memnuniyetini iletti. Üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin de kısa bilgiler veren Prof. Şahin; Üniversite yönetimi olarak, bölgesinde lider bir Türkiye için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

 

Türkiye´nin 2023 vizyonunu ve toplumsal barışa yönelik atılan adımları desteklediklerini ileten Şahin, ülkenin muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkması adına geliştirilen stratejilere, akademik anlamda tüm katkıları vermeye hazır olduklarının altını çizdi.



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento