Tarih: 15.02.2019 20:44

Rektör Şahin ATEM ´i Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanına dair ihtisaslaşma sürecini, yaptıkları ziyaretlerle tüm dış paydaşlara anlatmaya devam ettiklerini belirtti.

Rektör Şahin Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ATEM) Müdürü Deniz Han´ı ziyaret etti. ASÜ´nün spor ve sağlık alanında ihtisas üniversitesi olarak seçildiğini ve bu sürecin her aşamasını titizlikle takip ettiklerini kaydeden Şahin, şehrin ve ülkenin gelişimine katkı sunmak adına samimi şekilde çalıştıklarını belirtti. Sürecin nasıl ilerlediğine ilişkin bilgiler veren ve projenin ?Birlikte çalışma? temeline dayandığını vurgulayan ASÜ Rektörü, ?ATEM´le, işbirliği içerisinde yürüttüğümüz bazı çalışmalar var. Bu süreçte de çalışmalarımız devam edecek. İhtisaslaşma, yeni fikirleri ve yeni projeleri, bu fikirler yeni üretim ve istihdam alanlarını ortaya çıkartacak ve şehrimize önemli katkılar sağlayacak. Biz bu süreci en verimli şekilde değerlendirmenin gayretindeyiz. İşbirlikleri bu süreçten alacağımız verimi arttırmanın en temel unsurlarından birisi? dedi.

ATEM Müdürü Deniz Han da, Üniversite ile işbirliği içerisinde çalışmalar yürütüyor olmaktan memnuniyet duyduklarını, imkânlar çerçevesinde işbirliğinin sürmek istediklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —