Prof. Dr. Melihan Ünlü Aksaray Üniversitesini Polonya’da temsil etti

Prof. Dr. Melihan Ünlü Aksaray Üniversitesini Polonya’da temsil etti

Prof. Dr. Melihan Ünlü Aksaray Üniversitesini Polonya’da temsil etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melihan Ünlü, Erasmus+ KA131 Ders Verme Hareketliliği kapsamında Polonya'nın Bialystok şehrinde düzenlenen 14. International Staff Week (Uluslararası Personel Haftası) etkinliğine katıldı.

Bialystok Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, iyi uygulamaların ve fikirlerin paylaşılmasını, uluslararası iletişim becerilerinin geliştirilmesini ve üniversiteler arası iş birliklerinin güçlendirilmesini amaçladı. Etkinlik kapsamında kurulan Aksaray Üniversitesi standına Polonyalı akademisyenler ve diğer ülkelerden gelen misafir öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Aksaray Üniversitesi Polonya’da Tanıtıldı

Etkinlikte Prof. Dr. Ünlü, Aksaray Üniversitesi’ni tanıtan bir sunum gerçekleştirerek öğrenci ve akademisyenlere üniversitenin eğitim-öğretim faaliyetleri, uluslararası vizyonu ve akademik iş birlikleri hakkında bilgi verdi. Dünyanın farklı ülkelerinden üniversite temsilcileri, akademisyenler ve uluslararası ilişkiler ofisi personelinin katılım sağladığı etkinlikte katılımcılar, Bialystok Teknoloji Üniversitesi’ni yakından tanıma, fakültelerdeki akademik toplantılara katılma ve üniversite öğrencileri ile personeline ders verme fırsatı elde etti.



FETÖ'ye büyük darbe! 2 haftada 160 şüpheli yakalandı
Türkiye’de yağış beklenmiyor! Sis ve buzlanmaya dikkat
Troya anlatısı 2026'da Roma'da
Bakanlardan okullarda 'yerli değer' vurgusu
Bakan Yerlikaya: 2025’te 30 saldırı engellendi, 308 sığınak imha edildi
Ankara-İzmir YHT hattıyla Anadolu'ya modern ulaşım ağı
Dijital dünyada çocuklara güvenlik hamlesi... "Çocuklar Güvende" platformu devrede
Ankara-Niğde Otoyolu'na uluslararası ödül
Aksaray’da Aranan Hükümlü Yakalandı
Ankara’da öğrenciler için görünürlük artıran uygulama
Peşaver'de katledilen 144 çocuk Ankara Keçiören'de unutulmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş Büyükelçilere seslendi: Terörsüz Türkiye başarıyla sona erecek
Bakan Şimşek: Vergi borçlarını silme yetkimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de soykırım, Suriye’de sessiz katliam yaşandı
Sağlık Bakanlığı, Nükleer Tıp Hizmetleri Yönetmeliğini güncelledi
  • Çarşamba 10.6 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Perşembe 11.2 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false