Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı

 

Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümü Aksaray´da da coşkuyla kutlandı. Aksaray Emniyet Müdürlüğünün Aksaray Polis Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Tören, kent meydanında Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Aksaray Polis Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül´ün Atatürk Anıtı´na çelenk sunumuyla başladı. Yapılan Törene Aksaray Protokolünün yanı sıra çok sayıda Polis ve Vatandaş katıldı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamakla görevli polislerin 171 yıldır üstün başarı ve çalışma azmiyle toplumun huzur ve refahını sağlamaya çalıştığını söyledi. Suça ve suçluya karşı mücadelede emniyet güçlerinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarının hayati önem taşıdığını belirten Ataklı, "Son dönemde emniyet güçlerimiz arasındaki uyum ve iş birliği sayesinde suç ve suçluya karşı büyük darbeler vurulmuştur." dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise polislerin teşkilat olarak kamu düzenini koruyarak vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak için kutsal bir görev üstlendiğini vurguladı. Polislerin her türlü saldırıya karşı kararlılıkla göğsünü siper etmeye devam ettiğini dile getiren Aslan, "Devletimizin kudretini sınamaya çalışan her türlü terör örgütü hak ettikleri cezayı almaktadır, alacaktır. Terör mutlaka bitirilecektir. Devletimizin enerjisini alan hukuksuz yapılarla mücadelemiz kararlılıkla ve kesintisiz devam edecektir" diye konuştu. Tören, Aksaray Müftüsü Cemaleddin Bal´ın yaptığı duanın ardından sone erdi.



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu