Peeling Nedir, Ne İçin Gereklidir?

Peeling Nedir, Ne İçin Gereklidir?

Peeling Nedir, Ne İçin Gereklidir?

Peeling, yüz bakımı için gerekli olan bir çeşit maske türüdür. Yüz bakımı, cildimizde en çok önem vermemiz gereken unsurlardan biridir. Çünkü yüzümüz sürekli dışarı ile temasta bulunur, tüm toz ve kir ellerimiz başta olmak üzere yüz bölgemizde birikir. Pek çok çeşitte yüz bakım ürünü vardır fakat peelling ayrı bir öneme sahiptir. Klasik kremler ve temizleme jellerinin yanı sıra iyi bir peeling maskesi yüzdeki tüm kirleri arındıracak ve derinlemesine onarım yapacaktır.

Özellikle yağlı ciltlere sahip bireylerin düzenli olarak peeling işlemini uygulaması gerekir. aksi taktirde sivilce ve siyah nokta kaçınılmaz olacaktır. Kuru ciltler de dahil olmak üzere cilt tipine göre ürün seçimi yapmak etkili sonuç almak açısından çok önemlidir.

Peeling Nasıl ve Hangi Ürünle Yapılır?

Peeling çok kapsamlı bir bakım şeklidir. Pek çok yüz bakım ürünü ile peeling yapmak mümkündür. Genel itibari ile temizleme jeli veya kömür maskesi ile tercih edilir. Satın alınan herhangi bir kaliteli maske ürününü yüz bölgesine sürerek masaj yaparak cilde yedirmek gerekir. Ürün içeriğine göre ortalama 5 dakika beklettikten sonra su ile iyice durulamak gerek. Bu işlemi haftada 3-4 kez tekrarlamak gerekli cilt bakımı için yeterlidir.

Sizler de birbirinden çeşitli peeling ürünlerini https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi sitesinden güvenle temin edebilirsiniz. Bu sitede yer alan ürünleri inceleyerek cilt yapınıza en uygun olan ürünü satın alabilirsiniz.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti