Papatyalı Yaya Geçitleri Çok Beğenildi

Papatyalı Yaya Geçitleri Çok Beğenildi

Papatyalı Yaya Geçitleri Çok Beğenildi

Aksaray´da çok yoğun bir çalışma dönemine giren Aksaray Belediyesi, altyapı ve asfalt hizmetlerinin yanı sıra görsel güzelliğe de çok büyük önem veriyor.

Ebulfeyz Elçibey Caddesinde ilk önce altyapı çalışması yapan Aksaray belediyesi daha sonra sıcak asfalt, yol çizgi ve trafik işaretleri çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu arada Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ´de Aksaray´da ilk defa yaptığı bir çalışma ile dikkatleri üzerine çekti. Adliye önündeki yolların sıcak asfaltının tamamlanmasıyla harekete geçen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yol çizgileri ve trafik işaretlerini yaptıktan sonra yaya geçitlerini Papatya çiçeği modeli ile süsleyerek yaya geçitlerine çok güzel bir görünüm kazandırdılar.

Aksaray Belediyesinin ilk defa yaptığı çiçekli yaya geçidi modeli vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar ? Belediyemiz Yaya geçitlerine papatya görünümü vererek Aksaray´da çok güzel bir uygulama yapmış. Bu uygulamanın şehrimizdeki tüm yaya geçitlerinde olmasını istiyoruz? diyerek yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.  

 



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento