Tarih: 28.09.2019 14:33

Özhan Türemiş; Sizin Sesiniz Olmaya Devam Edeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve İl Başkanı Özhan Türemiş ve Yöneticiler, Gülağaç ilçesi Kaymakamı Muhammet Tugay, Belediye Başkanı Faruk Teymen, Ziraat Orası Başkanı Sait Uzun’u ziyaret ettiler. Daha sonra İlçe Başkanı Ahmet Başbuğ ile bir araya gelip İlçe deki . Vatandaşlar ve esnaflarla buluştular. İyi Parti İl Başkanı Özhan Türemiş vatandaşlara şunları söyledi. Üreticisinden, yolda yürüyen vatandaşa kadar herkesin bir sorunu var. Ama öne çıkanları sizlerle paylaşalım. Gülağaç’ın şimdi öncelikli sorunu su kaynağının tükenmek üzere olması. İlçeye su sağlayan kaynakta debi düşmüş… Su sorunu hayati bir mesele, mutlaka çözüm yolu aranmalı. Artık çiftçi girdiler yüksek diye üretim yapmıyor. Bu da ürün fiyatlarında artışa sebep oluyor haliyle. Herkese, her keseye zarar veriyor bu girdi artışları. Ziraat odasında çiftçi sayısı 5 binden 3 bine düşmüş. Daha açık bir ifade var mı? Üretmeyen çiftçi artık toprağa küsüyor…
Bir de sosyolojik sorun var herkesin dert yandığı. Madde bağımlılığı gençlerimizi tüketiyor azar azar. Bağımlılık sorunuyla mücadele dört koldan sürüyor ama yetemiyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına koyup çareye destek olmalıyız. Bu gençler bizim geleceğimiz.
Yani Gülağaç da hizmet bekliyor, çözüm bekliyor… Aldık notlarımızı iletiyoruz yine. Sesiniz olmaya devam edeceğiz. Çözümleri de takip edeceğiz dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —