Tarih: 13.05.2017 23:19

Özel Annelere Özel ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Anneler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

2´si engelli 4 çocuğuyla tek odalı bir evde yaşayan Akbıyık ailesini ziyaret eden Yeşim Pekmez; hayatın zorluklarına rağmen ?Çocuklarım için yaşıyorum ´diyen Ayten Akbıyık´ı tebrik ederek Anneler Gününü kutladı.

Beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk ile ziyaret ettiği Akbıyık ile bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi;  engelli çocukların durumu hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce desteklenen Akbıyık´ın çocukları için gösterdiği ilgi, sevgi ve fedakarlığının mükafatının Allah katında çok büyük olduğunu belirten Pekmez; her annenin fedakar olduğunu ancak engelli olan her zaman ilgi ve anne sevgisine daha çok ihtiyaç duyan özel çocuklarının her türlü ihtiyaçları ile ilgilenen annelerin özel anneler olduğunu söyledi.

Akbıyık´ın çocuklarına çeşitli hediyeler veren Yeşim Pekmez daha sonra iki torununu büyütüp yetiştiren Firdevs Baydar´ı yaşadığı evinde ziyaret etti. Çiçek vererek Anneler Günü´nü kutladığı Baydar ile bir süre görüşerek bilgi alan Pekmez; Baydar´ı gösterdiği büyük fedakarlıktan dolayı kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Baydar; herhangi bir ihtiyacı bulunup bulunmadığını soran Yeşim Pekmez Hanımefendiye: ?Ziyaretiniz nedeniyle çok mutlu olduk. Hiçbir ihtiyacımız yoktur. oğlum, gelinim çalışıyor. Emekli maaşımızda var. İhtiyaçlarımızı kendimizi karşılıyoruz. Allah razı olsun´ diyerek teşekkür etti.

Gösterdiği misafirperverliğe ve alçak gönüllülüğü nedeniyle Firdevs Baydar´a teşekkür eden Yeşim Pekmez Hanımefendi: ?Sizlerlerle birlikte bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Anneliğin yüceliği ve özel oluşu sizler gibi annelerin sayesinde daha da değerleniyor.?dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —