Otizm Farkındalık Günü

Otizm Farkındalık Günü

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Işıl Mantı Hanımefendi özel çocuklarla birlikte Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen programla otizm ve çevreye dikkat çekti.

Valimiz Ali Mantı´nın eşi Işıl Mantı Hanımefendi Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu Özel Eğitim Anaokulu ´nu ziyaret etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Aksaray İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen ?Boyama Etkinliği´ Programına katılan Işıl Mantı Hanımefendi özel çocuklarla hem Otizme dikkat çekmek hem de yaşanabilir bir çevre oluşturulması hedefi ile yürütülen ?Sıfır Atık Projesi´ kapsamında çocuklarla boyama yaptı.

KADEM Aksaray İl Temsilcisi Feyza Baydar, dernek üyeleri ile ziyaret ettikleri sınıfta çocuklarla birlikte el izlerini çantalara boyama yapan Işıl Mantı Hanımefendi; Otizm´in erken teşhis ve uygun rehabilitasyon programları ile etkilerinin minimize edilebildiğini bu noktada her ailenin otizm konusunda bilgi sahibi olması gerektiğini belirtti.

Işıl Mantı Hanımefendi çocuklar, KADEM İl Temsilcisi Feyza Baydar ve katılımcılar ile birlikte alışverişlerde poşet yerine geri dönüşümü sağlanabilen çantalara el izlerini boyama yaparak Otizm ve çevre bilincine dikkat çektiler.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti