Osmaniye'de 'Onlar Bize Emanet' projesi başladı

Osmaniye

Osmaniye'de 'Onlar Bize Emanet' projesi başladı

Osmaniye’de sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla, Osmaniye Rotary Kulübü ve Düziçi Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan "Onlar Bize Emanet" projesi hayata geçiyor.

OSMANİYE (İGFA) - Osmaniye’de sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla, Osmaniye Rotary Kulübü ve Düziçi Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan "Onlar Bize Emanet" projesi hayata geçiyor. Ankara Beysukent Rotary Kulübü’nün de desteklediği bu proje, sokak hayvanları için barınak ve kısırlaştırma ile sahiplendirme merkezi ameliyathanesi kurulmasını amaçlıyor.

Osmaniye Rotary Kulübü Başkanı Ramazan Yabaş, proje kapsamında yapılacak çalışmaları şu sözlerle anlattı: "Sokak hayvanları, toplumumuzun sessiz üyeleridir ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Bu projeyle hayvanların sağlık hizmetlerine erişimini artırmayı ve onların sahiplendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz."

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, projeye olan desteklerini dile getirerek, "Belediye olarak sokak hayvanlarına yönelik her türlü projeyi destekliyoruz. Bu proje, hayvanların korunması ve refahı için büyük bir adım olacaktır. Toplum olarak bu projeye sahip çıkmalıyız," dedi.

HAYVANSEVERLERE ÇAĞRI

Osmaniye Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Selim Bal, projenin başarılı olabilmesi için ihtiyaç duyulan malzemelerin önemini vurguladı: "Türkiye genelindeki hayvanseverlerin yardımlarına ihtiyacımız var. Malzemeleri adresimize göndererek projeye katkı sağlayabilirsiniz."



Erzurum-Rize arasında uçak kazası! AFAD: Arama çalışmaları yoğunlaştı
İzmir Çeşme yangınında tüm ekipler sahada... Riskli bölgelerde tahliyeler sürüyor
'Oruç Reis' tarihi görevden Mavi Vatan'a döndü
Sinema sektörü Ticaret Bakanlığı'nda değerlendirildi
Erzurum'da deprem paniği
Türk Kızılay'dan 5 günde 288 bin kişilik beslenme hizmeti
Emine Erdoğan’dan Vatikan’da önemli temaslar
Erdoğan’dan 1920 telgrafı paylaşımı... Türkiye'nin kuruluş mayasını o telgrafla anlattı
Erdoğan: CHP yönetilmiyor, sürükleniyor
“Sahnede Matematik” Projesi TÜBİTAK’tan destek aldı
Türkiye-Çin Medya Forumu’nda adalet ve hakikat vurgusu
Araç İmal, Tadil ve Montaj Yönetmeliği'nde değişiklik... Montaj süreçlerinde onay kuruluşlarına ek yetkiler geldi
OGM: Yangınlarla mücadelede asıl güç, kara gücüdür
Bursa Gemlik’te 4,3 büyüklüğünde deprem!
Tarımsal üretim planlamasına ayar... Meyve bahçesi tesisine sınırlama
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.5 ° / 10.9 ° Güneşli