Tarih: 13.07.2016 18:10

OSİAD´dan Vali Aykut Pekmez´e Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği (OSİAD)  Başkanı Serdar Öngün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kenan Oruç, Tamer Yalvaç ve Murat Ulu ile Aksaray Valiliğine atanan Vali Aykut Pekmez´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette OSİAD Başkanı Serdar Öngün, Aksaray Valiliğine yeni atanan Pekmez´e hem hayırlı olsun demek hem de Aksaray ekonomisine katkı sağlamak adına yapılacak çalışmaları değerlendirmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek Vali Pekmez´e OSİAD´ın göreve başladığı günden bugüne kadar olan  çalışmalarından ve hali hazırda bulunan projelerinde bahsederek bilgi verdi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise, Aksaray´a atanır atanmaz çalışmalara başladıklarını kaydederek, amaçlarının Aksaray´ın birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. OSİAD ve Aksaray´lı iş adamları olarak sizlerle çalışmalarımızda daha iyi noktaları yakalayabileceğimizi ve iyi fikirleri somut hedeflerle buluşturabileceğimize inanıyorumdiyerek.OSİAD başkanı Serdar Öngün ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —