Ortaköy Sarıkaraman Yolunda meydana gelen kaza da 1 kişi öldü

Ortaköy Sarıkaraman Yolunda meydana gelen kaza da 1 kişi öldü

Sarıkaraman Köyünün Beşağıl yaylasında meydana gelen kaza da bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay saat 20.30 sularında Sarıkaraman Köyünün Beşağıl yaylası civarında meydana geldi

 

Sarıkaraman Köyünün Beşağıl yaylasında meydana gelen kaza da bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay saat 20.30 sularında Sarıkaraman Köyünün Beşağıl yaylası civarında meydana geldi. Ortaköy sanayi sitesinde babası Osman Kartal ile birlikte demircilik yapan İsmail Kartal (26) kapı takmak için Satansarı köyüne gitti. İş bittikten sonra dönerken Sarıkaraman-Durhasanlı yolunun   Beşağıl yaylası denilen mevki de  direksiyon hakimiyetini kaybederek önce şarampole girdi ardından  yola çıkarak takla attı.

Olay yerine koşan vatandaşların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis Ekiplerinde Ortaköy Devlet Hastanesine kaldırılan İsmail Kartal uzun uğraşlara rağmen hayata döndüremediler.

Aksaray Haberci olarak merhuma Allah'tan rahmet başta ailesi olmak üzere, Çiftevi köyüne ve haberi duyduktan sonra  hastaneye akın eden  sanayi esnafına başsağlığı diliyoruz.



Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı