Organik Weleda Markasıyla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Organik Weleda Markasıyla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Organik Weleda Markasıyla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Genel kapsamdaWeledaürünleri tamamıyla organik ve doğal sertifikalıdır. Doğadan gelen özlerle üretilmiş tüm weleda ürünleri hayvan üzerinde deney yapmamaya som derece dikkat eden tüm hayvan ve doğa severlerin sevdiği markadır. Bitkisel içeriğin tamamı organik ve bio-tarım kalitesinde üretildiğinden, ürünlerimizde asla sentetik aroma veya koruyucu madde kullanılmamaktadır.

Dünyada varlığını kabul ettirmiş Weleda bakım ürünü kullanıcılara vadettiği ürün performanslarıyla herkesin gönlünü fethetmeyide başardı. Doğal ürün sertifikalı ürünler, sadece organik ve doğal içerikler içerir, hayvanlar üzerinde test yapılmaz, silikon yağları, petrokimyasallar ve türevleri yoktur. Bu doğrultuda üstün başarı hikayesine sahip olmuşlardır.

Natrue Sertifikası Sahibi Olan Weleda Markasının Doğallığını Bayılacaksınız!

NATRUE’nun amacı, dünya çapındaki tüketicilerin yararına organik ve doğal kozmetik ürünlerini test etmek ve tanıtmaktır.Bilim adamlarından oluşan ekibimiz, uzmanlıklarını ve “doğa bilgeliğini” kullanarak bitki özlerini dikkatli bir şekilde işler. Ayrıca Weleda, kâr amacı gütmeyen bir vakfa aittir ve kâr amacı gütmeyen bir iş modeline sahiptir.Weleda’yı diğer markalardan ayıran ve benzersiz kılan, markanın doğa ve insanla uyum vizyonudur. https://www.kozmela.com/weleda online alışveriş sitesinden Weledaorijinalürünlerini sepetinize ekleyebilirsiniz.



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda