Önder İl Başkanı Bakar, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Önder İl Başkanı Bakar, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kuddusi Bakar, Öncü Spor Kulübü Başkanı Okan Çelik ve Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaraca, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye genelinde imam hatip mezunlarının bir araya gelerek Önder Derneği çatısı altında faaliyet yürüttüklerini söyleyen ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kuddusi Bakar, sivil toplum örgüt olarak birçok sosyal sorumluluk projelerine öncülük ettiklerini açıkladı.

Dernek İl Başkanı Kuddusi Bakar, yürütülen projelerde başta Aksaray Belediyesi olmak üzere kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile yakın temas içinde olduklarını söyledi. Bakar, kendilerine her konuda destek olup katkı sunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, STK´larla yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Her sivil toplum örgütü gibi ÖNDER´in de toplum yararına faaliyet yürüttüğünü bildirdi. Başkan Yazgı, toplumu yararına olan her projeye imkânlar çerçevesinde destek verildiği açıkladı.

Başkan Yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kuddusi Bakar, Öncü Spor Kulübü Başkanı Okan Çelik ve Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaraca´ya teşekkür etti.

 

 

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek