Olimpiyatın Altın Çocukları Başkanı Ziyaret Etti

Olimpiyatın Altın Çocukları Başkanı Ziyaret Etti

Olimpiyatın Altın Çocukları Başkanı Ziyaret Etti

Bu yıl 12. düzenlenen Antalya Bilim Olimpiyatlarına katılan Ak İrfan Koleji öğrencileri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından makamında kabul edildiler.

İlimizi 5. 6.ve 7. sınıflarda temsil eden Ak İrfan Koleji öğrencileri Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler derslerinden, İslami İlimler ve spor dallarında Antalya Bilim olimpiyatlara katıldılar. Gönüllü Özel Okullar Birliği tarafında organize edilen ve Türkiye´nin farklı illerinden özel okul öğrencilerinin yarıştığı olimpiyata her alanda Ak İrfan Koleji öğrencileri aldıkları derecelerle damga vurdular.           

Ziyarette konuşan Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük ?Bilim ve İslami ilimler olimpiyatlarında öğrencilerimiz 15 Altın,  17 Gümüş ve 9 Bronz madalya kazandılar.  Bilim ve İslami ilimler alanları dışında katıldıkları spor olimpiyatlarında Ak İrfan Koleji erkek takımı grup halinde 1. oldular. Olimpiyatların dostluk kardeşlik temaları ile gerçekleştirildi? dedi.

Ziyarette öğrenciler kendilerini tanıtarak kazandıkları başarıları ifade ettiler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ? Olimpiyata katılan öğrencileri tebrik ederim. Ak İrfan Koleji olimpiyatlardaki başarısının yanında TEOG´da da çok başarılı bir okul olduğunu biliyorum. Çünkü bu okulumuz Aksaray´ın köklü bir eğitim kurumu. Bu başarılarda emeği geçen okul idaresini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim? dedi. Başkan ziyaretten sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik