Tarih: 11.10.2018 14:28

Okuma-Yazma Seferberliğine Aksaray´dan çok güçlü destek veriliyor

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Aksaray Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Okuma Yazma Kurslarına katılım oranlarının iyi durumda olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın başlatmış olduğu ?Okuma-Yazma Seferberliği´ kapsamında düzenlenen kurslara ilginin artarak devam ettiğini belirten Pekmez, Aksaray´da misafir edilen yabancı uyruklu kişilerinde bu kurslara katılım sağlayarak okuma ve yazma öğrendiğini söyledi.

Okuma-Yazma Seferberliğinin önemini belirten Yeşim Pekmez, okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması için başlatılan kampanya kapsamında Aksaray´da il merkezi ve ilçelerde açılan kurslara özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiğini ziyaret ettikleri kurslarda bunu gördüklerini belirterek bundan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın başlatmış olduğu ?Okuma-Yazma Seferberliği´ ne Aksaray´dan en güçlü şekilde desteklendiğini kaydeden Pekmez; okuma yazmayı bilmeyen kimsenin kalmaması için başlatılan bu seferberliğin amacına ulaşması için hep birlikte gayret gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —