OKUL ÖNLERİNDE UYARICI LEVHA İLE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALIYOR

OKUL ÖNLERİNDE UYARICI LEVHA İLE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALIYOR

Aksaray Belediyesi, öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliğini sağlamak için okul önlerine ‘Okul Geçidi’ levhaları ve işaretlemeleri yapmaya başladı. Aksaray genelinde bulunan 120 okulda bu uygulamanın süreceği bildirildi.  

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla birçok hizmeti sunan Aksaray Belediyesi, eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli ulaşım sağlaması için okul önlerinde bir dizi önleyici tedbirler almaya başladı.

Daha önce okul önlerindeki yaya geçit çizgilerini yenileyen Aksaray Belediyesi ekipleri, bu kez okul önünde cadde ve sokaklarda uyarıcı levhalar dikerek trafiği güvenli hale getiriyor.

Şehir merkezinde bulunan bütün okulların yaya geçitlerinde trafik işaret levhaları yapılacağını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, okulların önüne yerleştirilen trafik levhaları sayesinde yaya geçitlerini kullanan öğrencilerin güvenli ulaşım sağlanmasının planlandığını bildirdi. Başkan Evren Dinçer, okul önü trafik güvenliğinin şehirde bulunan tüm okullarda uygulanacağını bildirildi.
  



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek