Öğretmenler Belediye Başkanı Evren Dinçer'i Ziyaret Ettiler

Öğretmenler Belediye Başkanı Evren Dinçer

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenlik mesleği tarihin her döneminde kutsal bir meslek olarak anılmıştır. Toplumuzda da öğretmenlik mesleğinin önemli bir yeri vardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenlerimiz her zaman baş tacıdır. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. ” dedi.

 



OECD İstanbul Merkezi Protokolü 'Resmi'leşti
Milli Marşımız 105 yaşında
Marmara’da sıcaklık azalıyor... Doğu’da çığ uyarısı!
Kırgizistan Büyükelçisi'nden Başkan Arı'ya ziyaret
Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı ASÜ’de Öğrencilerle Buluştu
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Partisinden İstifa Etti
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Mardin 1969 Spor'da Bülent Akan dönemi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silahların susması için umudumuzu kaybetmedik
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli