Öğretmen vali, okullarda öğretmenlerin gününü kutlayarak lavanta dikti

Öğretmen vali, okullarda öğretmenlerin gününü kutlayarak lavanta dikti

Öğretmen vali, okullarda öğretmenlerin gününü kutlayarak lavanta dikti

Öğretmen kökenli olan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, vali olarak ilk öğretmenler gününü öğretmenleri görev yerlerinde ziyaret ederek kutladı. Vali Aydoğdu ayrıca öğretmenlerle birlikte okul bahçesine lavanta dikerek, 30 okulda lavanta bahçesi oluşturulması için ilk startı öğretmenlerle beraber verdi. 
24 Kasım Öğretmenler Günü tüm ülkede olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle virüs önlemleri kapsamında kutlanıyor. Aksaray’ın öğretmen kökenli Valisi Hamza Aydoğdu, bir bir okulları gezerek öğretmenlere sürpriz kutlama gerçekleştirdi. Öğretmenler ile görüşen Vali Aydoğdu daha sonra geçtiğimiz günlerde adliye önünde 2 kadın tarafından darp edilen yerel bir televizyonun muhabirine çiçek vererek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Hamza Aydoğdu, sürpriz kutlama programında 30 okulda gerçekleştirilecek olan okullarda lavanta bahçesi oluşturulması için ilk startı vererek öğretmenlerle birlikte lavanta dikimi yaptı. 
Burada bir konuşma yapan Vali Aydoğdu, “Aksaray’da Atatürk İlkokulu’nda öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Biz bugün ilimizde bir farkındalık oluşturmak istedik. Öğretmenlerimiz bize gelmesin istedik. Biz okullarımıza öğretmenlerimize gittik. Onların öğretmenler gününü tebrik ettik. Çok güzel bir ortam oluştu. Aynı zamanda Aksaray’da ilk ke uyguladığımız bir projeye de burada start verdik. Biliyorsunuz şuan da okullarımızın bahçelerinde kullanılmayan yerler var. Biz o bahçelerimizde faydalı bir iş yapalım dedik. Tarım müdürümüzle birlikte, teşekkür ediyorum kendisine, 30 okulumuza lavanta dikimine başladık. İlkini bugün öğretmenler günüyle birlikte Atatürk İlkokulu’nun bahçesinde sizinle birlikte ekim işini gerçekleştirmiş olduk. Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde, 81 ilde, ilçede, kasabada, köyde fedakârca görev yapan, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Allah eksikliklerini vermesin. Onlarla gurur duyuyoruz. Böyle bir günde böyle hayırlı bir işe vesile oldukları için tarım müdürümüze, milli eğitim müdürümüze şükranlarımı, sevgilerimi sunuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Okul öncesi eğitim öğretmeni Melisa Nurca, “Lavantalarımızı ekiyoruz. İnşallah çocuklarımızın büyüdüğünü gördüğümüz gibi, yetiştiklerini gördüğümüz gibi bu lavantaların da yetişip büyüdüğünü görürüz. Valimize müdürümüze çok teşekkür ederiz” dedi. 
Okul öncesi eğitim öğretmeni Nur Sima Derin ise, “Öncelikle müdürüme, idareme, valimize çok teşekkür ederim. Buraya geldikleri için, bize bu ortamı sağladıkları için. Nice 24 Kasımlarda lavantaları ekmek dileğiyle inşallah” şeklinde konuştu.



Konya’ya yeni tramvay hattı... Konya’nın raylı sistem ağı genişliyor
Türkiye-Sri Lanka iş birliği toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi
Erdoğan, DEM Parti Heyetini Külliye’de kabul etti
Bakan Güler: Acımız büyük, tahkikat başladı
DMM'den "Erdoğan’ın Kabine açıklaması" iddiasına yalanlama
Türkiye sanat sahnelerinde tarihi başarı
Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 19 Gözaltı, 2 Tutuklama
Fahrettin Altun'dan Özel’e 'Sokak vesayeti dilini reddediyoruz' tepkisi!
Gıda işletmecilerine 'sahte belge' uyarısı!
Mühendis TEK-SEN Enerji'den maaş zamlarına tepki
Pençe-Kilit’te acı artış: Şehidimiz 12'ye yükseldi!
Aksaray’da İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde Feci İş Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı
Sarıyahşili Askerimiz Denizde Boğuldu
Anadolu Rüyası’ndan unutulmaz kültür gecesi
  • Pazartesi 31.8 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.8 ° / 17.1 ° Güneşli